Informatie voor werkzoekenden

Met uwbaan.nl bieden wij u de mogelijkheid om te zoeken in ons brede vacature-aanbod. In welke branche u als werkzoekende ook aan de slag wilt, bij uwbaan.nl vindt u aanbod in alle branches. Op uwbaan.nl kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, een vakantiebaan, of wanneer u als weekendhulp of in een studentenbaan aan de slag wilt.

Snel en gemakkelijk zoeken

Uwbaan.nl is eenvoudig in gebruik: via de snelzoeker op de Home of op de vacaturepagina. Door het instellen van de filters maakt u een persoonlijke selectie van vacatures die op uw profiel aansluiten.

Direct solliciteren op een geschikte vacature

Vindt u in ons aanbod een geschikte vacature? Dan kunt u daarop meteen reageren via de button ‘Direct solliciteren’. Via de invulvelden vragen wij uw persoonsgegevens, motivatie en cv uit voor onze opdrachtgever. Komt u op basis daarvan in aanmerking voor een gesprek? Dan neemt onze opdrachtgever direct contact met u op.

Tip: om ervoor te zorgen dat juist u opvalt tussen de sollicitaties voor een bepaalde vacature is het belangrijk dat u in uw motivatie aangeeft waarom juist ú voor die functie in aanmerking komt. Vergeet dus niet, naast relevante werkervaring en opleidingen, vooral te noemen waar u goed in bent. Wat zijn uw belangrijkste eigenschappen? Onze opdrachtgevers zijn nieuwsgierig naar u als persoon.

De nieuwste vacatures in uw mailbox

Wilt u op de hoogte blijven van vacatures die passen bij uw profiel? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een e-mail alert aan te zetten. U ontvangt dan automatisch bericht over de nieuwste vacatures die voldoen aan het door u vooraf opgegeven profiel. Deze e-mail alert kunt u instellen op de pagina 'Ik zoek een baan', links onderaan naast het vacature-overzicht.