Informatie voor werkgevers

uwbaan.nl is een online vacaturebank waar vraag en aanbod op de arbeidsmarkt elkaar vinden.

Alle branches en ongeacht welk type dienstverband

Uw vacature heeft onze focus, ongeacht uw branche. Wij vertegenwoordigen alle sectoren: overheid, scholen, gemeenten, ICT-bureaus, architecten, hoveniers, schilders, loonwerkers, kwekerijen, de bouw, horeca, schoonmaak, recreatie enzovoorts. Ook het type dienstverband is divers: van fulltime tot parttime, scholieren en 65+'ers, van weekendhulp tot vakantiekracht.

Gezien onze jarenlange ervaring als HR-dienstverlener in tal van branches en expertise over soorten dienstverbanden kunt u, indien gewenst, gebruikmaken van onze kennis als het gaat om lonen, cao, ziekteverzuim etc.

Plaats uw vacature op uwbaan.nl

Zoekt u een medewerker? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om snel uw vacature op te nemen op onze vacaturesite uwbaan.nl. Plaatsing gaat heel eenvoudig. Vul op de pagina ‘Ik zoek een medewerker’ de gevraagde informatie in. Na ontvangst van uw informatie zorgen wij voor de daadwerkelijke plaatsing van uw volledige vacaturetekst op uwbaan.nl. Bovendien wordt uw vacature automatisch doorgeplaatst op een aantal landelijke jobboards. Geïnteresseerde kandidaten kunnen via ‘Direct solliciteren’ hun gegevens, cv en motivatie indienen. Wij sturen deze gegevens direct naar u door. Aan het plaatsen van de vacature op uwbaan.nl zijn kosten verbonden. Vraag ons naar de voorwaarden.

uwbaan.nl: ook voor intermediairs

Bent u als intermediair voor uw opdrachtgever op zoek naar een geschikte medewerker? Plaats uw vacature op uwbaan.nl en vergroot daarmee het bereik van uw vacaturetekst(en). Uw vacature wordt automatisch doorgeplaatst op een aantal landelijke jobboards. Bemiddeling van uw vacature verloopt uiteraard via u. Wij verzorgen uitsluitend de vermelding van uw vacature op uwbaan.nl. Reacties op de door u geplaatste vacature(s) sturen wij u direct na binnenkomst per e-mail toe. Maakt u via uwbaan.nl de match voor uw opdrachtgever dan bepalen wij graag in overleg met u onder welke voorwaarden de nieuwe medewerker bij uw opdrachtgever aan het werk gaat.