P-services organiseert Run by Night Barneveld

09 oktober 2014

P-services HR group, waar uwbaan.nl deel van uitmaakt, organiseert op 21 november a.s. in het dorpscentrum van Barneveld de sfeervolle Run by Night. Tijdens dit hardloopevenement in het donker kunnen deelnemers kiezen voor een 5 of 10 kilometer lange loop.

Om 21.15 uur klinkt het startschot voor de 5 en 10 kilometer lange loop. Start en finish van beide afstanden vinden plaats op het plein voor restaurant De Hebberd (Jan van Schaffelaarstraat 61, Barneveld). Maximaal aantal deelnemers is 500.

Online inschrijven voor de Run by Night kost € 5,- per deelnemer, inclusief chip en startnummer. Inschrijven op de avond zelf kan ook, de kosten bedragen dan € 7,50 per persoon. De volledige opbrengst van het inschrijfgeld komt ten goede aan de volgende goede doelen: Stichting huifbedrijden en De Gelderse Vallei.

Zowel deelnemers als toeschouwers roepen wij op om er een sfeervolle en gezellige Run by Night van te maken. Lichtjes, fluoriserende shirts, veters, lichtgevende ballonnen, alles is toegestaan!

Kijk voor meer informatie of voor direct inschrijven op www.runbynight.nl.