Vacature overzicht

Branche


Ontvang automatisch bericht wanneer wij een vacature vinden die aansluit op uw wensen. Vult u a.u.b. onderstaande gegevens in.

Alert instellen
Vacature
Plaats
Uren
Branche
Coördinator Brand- en ...
Rijswijk
32
Alle

Weet jij een team te verbinden en ben je organisatorisch sterk? Voor de dagelijkse aansturing van onze teams Brand- en Buitenlandverzekeringen, zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een Coördinator Brand- en Buitenlandverzekeringen.

In de functie van Coördinator Brand- en Buitenlandverzekeringen rapporteer je aan de Operationeel Manager en houd je je onder andere bezig met het uitvoeren van de volgende werkzaamheden:
- dagelijkse aansturing van de medewerkers van de afdelingen Brand en Buitenland
- monitoren van de werkvoorraad
- rapportages opstellen
- input leveren voor functioneringsgesprekken
- aanspreekpunt voor inhoudelijke vraagstukken en discussies
- meewerken op de afdelingen

Bekijk vacature
Elektromonteur bouw
Amersfoort
40
Techniek

Voor onze opdrachtgever in Amersfoort zijn wij op zoek naar een elektromonteur.
Als een echte allround elektromonteur zoeken wij iemand die van afwisselend werk houdt.
Je kunt werken in (luxe) woningbouwen kleine utiliteit.
Wij zoeken iemand die graag zelfstandig projecten wil en kan uitvoeren.
Je krijgt smorgens de tekening mee en daarmee vertrek je naar de bouw.
Ter plaatse kijk je wat er moet gebeuren en bedenk je hoe je dit gaat uitvoeren.
Vervolgens ga je van start en rapporteer je dagelijks aan het hoofdkantoor wat de status is.

Bekijk vacature
Magazijnmedewerker
Beneden Leeuwen
40
Groothandel

Voor onze opdrachtgever in Beneden Leeuwen zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker voor 40 uur per week. Het bedrijf is een groothandel in paint en non paint producten.
Je werkzaamheden zijn alle voorkomende logistieke processen zoals ontvangsten boeken, order picken, magazijntellingen, locatiebeheer, transportregelen en alle andere voorkomende werkzaamheden.

Een magazijn medewerker draait mee in het gehele logistieke proces binnen ons bedrijf.
Je werkt in een jong en professioneel team met een sterke betrokkenheid.

Bekijk vacature
Elektromonteur
Harskamp
40
Techniek

Voor onze opdrachtgever in Harskamp zijn wij op zoek naar een zelfstandige 1ste en 2de elektromonteur.
Installatieservice van de Blaak , is een servicegericht bedrijf en vooral werkzaam in de particuliere sector. Wij zijn een allround installatiebedrijf, waar de wens van de klant nog centraal staat.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het aanpassen en monteren van elektrotechnische installaties voor woningen, keukens, badkamers. Het vervangen en uitbreiden van complete groepenkasten behoort tot de functie. Het oplossen van eventuele storingen die 's nachts of overdag optreden bij de klant behoort tot de functie.
Wanneer je als hulp- leerling elektromonteur je deze functie aanspreekt ben je ook welkom om te reageren op deze vacature.

Bekijk vacature
Hovenier/ assistent hovenier
Emmeloord
40
Hovenier

Voor 1 van onze opdrachtgevers in Flevoland zijn wij op zoek naar een vakkundig en ervaren hovenier/ assistent hovenier. De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van binnen- en buitenbeplanting, duurzaam dakbeplanting en aanleggen van groendaken.

Bekijk vacature
Groenvoorziening medewerker
Woudenberg
40
Hovenier

Voor onze opdrachtgever in Woudenberg, zijn wij op zoek naar een groenvoorziening medewerker. De werkzaamheden bestaan uit aanleg, beheer en onderhoud van groenvoorzieningen.

Bekijk vacature
Verkoper
Gorredijk
40
Detailhandel

Voor onze opdrachtgever in Gorredijk zijn wij per direct op zoek naar een ervaren verkoper. Keuken/ sanitair.

Als keukenverkoper voel je feilloos aan wat de wensen en behoeften zijn van onze bezoekers. Je bent in staat om de klant te adviseren bij het uitzoeken van hun droomkeuken. Jij hebt een representatieve houding, werkt zorgvuldig, accuraat en nauwkeurig. Ben jij iemand die samen met de rest van ons team de schouders eronder zet? Heb jij ruimschoots ervaring in de verkoop en ontwerpen van keukens en badkamers? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De werkzaamheden zullen zijn:

- adviseren en verkopen van keukens en badkamers
- klanten begeleiden bij de aankoop van hun keuken
- keukens ontwerpen door middel van een 3D tekenprogramma
- after sales service verlenen
- offertes en berekeningen maken voor de klant

Bekijk vacature
Betonstorter
Lunteren
40
Bouw / ...

Voor een van onze opdrachtgevers in Lunteren zijn wij op zoek naar een betonstorter. Geen dag is bij ons hetzelfde, iedere dag maken wij betonvloeren door het hele land. Als betonstorter zorg je ervoor dat het beton zo snel en netjes mogelijk in de bekisting komt, dit doe je door te werken met lasers, trilnaalden, harken etc., daarna begint de afwerking, hier hebben we professionele vlindermachine 's voor maar er is ook werk bij wat met de hand moet gebeuren, dus ben jij niet bang voor vieze handen en beschik je over de onderstaande eigenschappen, dan zoeken we jou!

Bekijk vacature
Franchiseondernemer
Landelijk
40
Overig

Voor een van onze opdrachtgevers uit Hattem zijn wij op zoek naar franchiseondernemers. Het bedrijf is een internationale game-changing franchiseformule gericht op haalbare en betaalbare personal training.
De training wordt gegeven in een kleinschalige studio door een personal trainer aan 1 of 2 mensen. De klant heeft na 3 maanden gegarandeerd resultaat. Klanten worden en blijven fit volgens de specifieke High Intensity Trainingsmethode. Trainen kan zonder omkleden of douchen en is altijd op afspraak. Daarbij geeft de franchiseondernemer ook tips en adviezen over een 'oergezonde leefstijl' met een lifestyle boek Oergezond.
De formule is transparant, de kern is hard franchise. De trainingsmethode staat voor 100% vast, dit is de herkenbare kracht van het bedrijf. De Franchisegever ondersteunt je op zoveel mogelijk onderdelen, zodat jij als zelfstandig ondernemer je volledig kunt richten op het vinden en binden van klanten.

Altijd al graag een eigen bedrijf willen hebben? Heb je affiniteit met sport en het begeleiden van mensen hierin? Wil je deel uitmaken van een succesvol team en heb je zelf ondernemers-ambitie? Dan ben jij de aangewezen persoon om te solliciteren en je eigen studio te starten!

Bekijk vacature
Meewerkend werkvoorbereider
Renswoude
38
Grondwerkzaam...

Voor een opdrachtgever in Renswoude zijn wij op zoek naar een meewerkend werkvoorbereider. Het is een bedrijf dat door het hele land verantwoordelijk is voor het repareren van onder andere wegen, fietspaden, wandelpaden of speelplekken. Wij werken voornamelijk voor gemeentes, provincies en bedrijven.

Als meewerkend werkvoorbereider besteed je een gedeelte van je werktijd op kantoor en een gedeelte op de werklocatie afhankelijk van de drukte. Op de werklocatie ben je verantwoordelijk voor het vakkundig repareren en onderhouden van asfalt. Op kantoor zorg je voor de voorbereiding die nodig is om een project goed uit te kunnen voeren. Je werkt nauw samen met je collega's.

Bekijk vacature