Vacature overzicht

BrancheOntvang automatisch bericht wanneer wij een vacature vinden die aansluit op uw wensen. Vult u a.u.b. onderstaande gegevens in.

Alert instellen
Vacature
Plaats
Uren
Branche
Operator
Oss
28
Industrie / ...

Voor onze opdrachtgever in Oss zijn wij op zoek naar een operator. Unipol, opgericht in 1989, is een toonaangevende Europese producent van expandeerbaar polystyreen (EPS) granulaat. Het EPS wordt geproduceerd in een moderne, flexibele en compacte fabriek, strategisch gelegen in Oss. De producten zijn breed inzetbaar, van isolatie, bouw tot verpakkingen. Unipol levert klanten door heel Europa, van Scandinavië, tot Polen en Turkije. Totale capaciteit is 85.000 ton per jaar, wat wordt gerealiseerd met 70 medewerkers. Unipol onderscheidt zich in de markt door haar goede kwaliteit in combinatie met flexibiliteit, hoge servicegraad en mogelijkheid voor technische ondersteuning bij de klant.

Bekijk vacature
Dagdienst Operator
Oss
40
Industrie / ...

Voor onze opdrachtgever in Oss zijn wij op zoek naar een (aankomend) Dagdienst Operator. Unipol, opgericht in 1989, is een toonaangevende Europese producent van expandeerbaar polystyreen (EPS) granulaat. Het EPS wordt geproduceerd in een moderne, flexibele en compacte fabriek, strategisch gelegen in Oss. De producten zijn breed inzetbaar, van isolatie, bouw tot verpakkingen. Unipol levert klanten door heel Europa, van Scandinavië, tot Polen en Turkije. Totale capaciteit is 85.000 ton per jaar, wat wordt gerealiseerd met 70 medewerkers. Unipol onderscheidt zich in de markt door haar goede kwaliteit in combinatie met flexibiliteit, hoge servicegraad en mogelijkheid voor technische ondersteuning bij de klant.

De Dagdienst Operator werkt, samen met 1 collega, van maandag tot en met vrijdag in een vroege en een late dienst, zodat er bezetting is van 07.00 uur tot 18.00 uur. Je ontlast de productie door het uitvoeren van een aantal productietaken in de dagdienst en het invallen in de ploegendienst bij een langdurige onderbezetting.

Heb je veel talent en ambitie en heb je interesse in het volgen van de opleiding Operator Procestechniek niveau 2 of niveau 3 in de avonduren, dan bestaat de mogelijkheid om te solliciteren naar de functie aankomend Dagdienst Operator.

Bekijk vacature
Coördinator Brand- en ...
Rijswijk
32
Alle

Weet jij een team te verbinden en ben je organisatorisch sterk? Voor de dagelijkse aansturing van onze teams Brand- en Buitenlandverzekeringen, zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een Coördinator Brand- en Buitenlandverzekeringen.

In de functie van Coördinator Brand- en Buitenlandverzekeringen rapporteer je aan de Operationeel Manager en houd je je onder andere bezig met het uitvoeren van de volgende werkzaamheden:
- dagelijkse aansturing van de medewerkers van de afdelingen Brand en Buitenland
- monitoren van de werkvoorraad
- rapportages opstellen
- input leveren voor functioneringsgesprekken
- aanspreekpunt voor inhoudelijke vraagstukken en discussies
- meewerken op de afdelingen

Bekijk vacature
Mobiele torenkraanmachinist ...
Barneveld
40
Bouw / ...

Voor een groeiend bedrijf in Kootwijkerbroek zijn wij op zoek naar een mobiele torenkraanmachinist (leerling).

Ervaring is niet noodzakelijk, je wordt opgeleid tot een volwaardig torenkraanmachinist. De kosten voor deze opleiding worden volledig door ons vergoed.

Bekijk vacature
Allround schilders
Barneveld
40
Schilder

Voor onze opdrachtgever in Barneveld zijn wij op zoek naar ervaren schilders. Je werkzaamheden zullen bestaan uit:

- het uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk, bij particulieren en bedrijven
- onderhoudswerk en renovatie
- verf spuiten

Bekijk vacature
Machinist (leerling)
Kootwijkerbroek
40
Bouw / ...

Voor onze opdrachtgever in Kootwijkerbroek zijn wij op zoek naar een machinist (leerling). Je krijgt een opleiding voor verreiker machinist die door ons betaald wordt.

De werkzaamheden zijn veelal het aanreiken en verplaatsen van golfplaten, sandwichpanelen, zonnepalen, etc. Zowel renovatie als nieuwbouw projecten door het hele land.

Ervaring is niet noodzakelijk, je wordt opgeleid tot een volwaardig verreiker machinist.

Bekijk vacature
Assistent hovenier
Joure
40
Hovenier

Voor onze opdrachtgever in Joure zijn wij op zoek naar een assistent hovenier.

Voor de hulp bij diverse tuinaanleg- en grondwerkprojecten zijn wij op zoek naar een medewerker. De werkzaamheden zullen bestaan uit alle voorkomende tuinaanlegwerkzaamheden, zoals het aanbrengen van schuttingen, bestratingen, vlonders en walbeschoeiingen. Ook kan je, uiteraard in goed overleg, worden ingezet bij de realisatie van (grotere) grondverzet- en natuurbouwprojecten van onze vaste opdrachtgevers.

Bekijk vacature
Elektromonteur bouw
Amersfoort
40
Techniek

Voor onze opdrachtgever in Amersfoort zijn wij op zoek naar een elektromonteur.
Als een echte allround elektromonteur zoeken wij iemand die van afwisselend werk houdt.
Je kunt werken in (luxe) woningbouwen kleine utiliteit.
Wij zoeken iemand die graag zelfstandig projecten wil en kan uitvoeren.
Je krijgt smorgens de tekening mee en daarmee vertrek je naar de bouw.
Ter plaatse kijk je wat er moet gebeuren en bedenk je hoe je dit gaat uitvoeren.
Vervolgens ga je van start en rapporteer je dagelijks aan het hoofdkantoor wat de status is.

Bekijk vacature
Elektromonteur
Harskamp
40
Techniek

Voor onze opdrachtgever in Harskamp zijn wij op zoek naar een zelfstandige 1ste en 2de elektromonteur.
Installatieservice van de Blaak , is een servicegericht bedrijf en vooral werkzaam in de particuliere sector. Wij zijn een allround installatiebedrijf, waar de wens van de klant nog centraal staat.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het aanpassen en monteren van elektrotechnische installaties voor woningen, keukens, badkamers. Het vervangen en uitbreiden van complete groepenkasten behoort tot de functie. Het oplossen van eventuele storingen die 's nachts of overdag optreden bij de klant behoort tot de functie.
Wanneer je als hulp- leerling elektromonteur je deze functie aanspreekt ben je ook welkom om te reageren op deze vacature.

Bekijk vacature
Hovenier/ assistent hovenier
Emmeloord
40
Hovenier

Voor 1 van onze opdrachtgevers in Flevoland zijn wij op zoek naar een vakkundig en ervaren hovenier/ assistent hovenier. De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van binnen- en buitenbeplanting, duurzaam dakbeplanting en aanleggen van groendaken.

Bekijk vacature