Accountmanager binnendienst

Vacature #: 012952 Dienstverband: Fulltime Uren: 40
Locatie: Barneveld Datum plaatsing: 29-11-2017 Vakgebied: Zakelijke dienstverlening
Vacature #: 012952
Dienstverband: Fulltime
Uren: 40
Locatie: Barneveld
Datum plaatsing: 13-12-2017
Vakgebied: Zakelijke dienstverlening

Functieomschrijving

Voor P-services HR group in Barneveld zoeken wij een accountmanager binnendienst.

In de functie van accountmanager binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor onze intermediairs. Je bent daarbij de spil tussen de afdeling Salarisadministratie & Contractbeheer en de accountmanagers.

Je houdt je bezig met het uitvoeren van de volgende taken:
- administratieve ondersteuning van de accountmanagers
- ondersteunen van de accountmanagers met relatiebeheer. Je onderhoudt regelmatig contact met de intermediairs met als doel het uitbouwen van de relatie
- controleren van de juistheid en volledigheid van onze opdrachtgeverdossiers en werknemersdossiers
- het beantwoorden van binnenkomende vragen van intermediairs en ze waar nodig uitzetten binnen de organisatie

Gevraagd wordt

- Hbo werk- en denkniveau in commerciële richting
- enthousiast, klantgericht, proactief en resultaatgericht
- in het bezit van een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands
- commercieel, ambitieus en zelfstandig
- affiniteit met onze dienstverlening

Geboden wordt

Een uitdagende functie binnen een jong team in een sterk groeiende organisatie waar veel mogelijkheden voor eigen ontwikkeling zijn. Naast een prima salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectieve verzekeringen, fietsplan en bedrijfsfitness. Medewerkers van P-services HR group hebben jaarlijks recht op 25 vakantiedagen en 6,5 Atv-dagen op basis van een fulltime dienstverband.

P-services HR group is een landelijke organisatie gespecialiseerd en gekwalificeerd in HR-dienstverlening. Oorspronkelijk zijn wij gestart met het aanbieden van payrolldienstverlening. Inmiddels zijn wij al veertien jaar De norm voor payrolling en bieden wij werkgevers en intermediairs eveneens efficiënte en effectieve oplossingen op het gebied van verzuimbegeleiding, backoffice dienstverlening en HR-advies. Daarnaast bieden wij met uwbaan.nl een online platform waar vraag en aanbod op de arbeidsmarkt elkaar vinden. Vanuit onze kantoren in Barneveld (hoofdkantoor), Oss, Heerenveen en Hoofddorp bedienen wij de gehele Nederlandse markt. Onze dienstverlening staat in het teken van totaalontzorging van onze opdrachtgevers. Wij streven daarbij naar een verantwoorde samenwerking tussen opdrachtgever en werknemer waarin goed werkgeverschap voorop staat. Met onze expertise en deskundigheid op het gebied van arbeidswet en -regelgeving willen wij professionaliteit op HR-gebied toevoegen aan onze opdrachtgevers.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Sander Adams via telefoonnummer 06 83174075. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv en motivatie naar sollicitatie@p-services.nl t.a.v. dhr. G.J. van den Berg.

LET OP: solliciteren kan via onze website www.uwbaan.nl.

Wanneer u binnen 10 dagen geen reactie op uw sollicitatie heeft ontvangen dan mag u ervan uitgaan dat uw sollicitatie onvoldoende aansluit op het gevraagde profiel.

Vacature printen Direct soliciteren