Betontimmerman

Vacature #: 012949 Dienstverband: Fulltime Uren: 40
Locatie: Alkmaar Datum plaatsing: 18-04-2018 Vakgebied: Bouw / installatie
Vacature #: 012949
Dienstverband: Fulltime
Uren: 40
Locatie: Alkmaar
Datum plaatsing: 20-04-2018
Vakgebied: Bouw / installatie

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever uit de regio Alkmaar is gespecialiseerd in timmer- en betonwerkzaamheden voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw voornamelijk in opdracht van de zakelijke markt. In de functie van betontimmerman voer je diversen werkzaamheden uit, waaronder het uitkisten van fundaties, wanden, kolommen, balken en vloeren zowel traditioneel als met een systeem- of stalenbekisting, tevens werk je met (prefab) beton en is het belangrijk dat je bouwtekeningen kunt lezen.

Gevraagd wordt

- minimaal 3 jaar relevante werkervaring als (beton) timmerman
- technisch inzicht
- tekeningen kunnen lezen, interpreteren en toepassen
- zelfstandig

Geboden wordt

Wij bieden je een uitdagende functie aan binnen een toonaangevende organisatie in de betonbouw. Dat dienstverband kan na een bepaalde tijd - en bij goed functioneren - omgezet worden naar een vaste aanstelling bij de opdrachtgever.

Vragen of solliciteren?
Wil je meer informatie? Neem dan per e-mail contact op via sollicitatie@uwbaan.nl. Let op: solliciteren kan alleen via onze website www.uwbaan.nl

Wanneer u binnen 10 werkdagen geen reactie op uw sollicitatie heeft ontvangen dan mag u ervan uitgaan dat uw sollicitatie onvoldoende aansluit op het gevraagde profiel.

Vacature printen Direct soliciteren