Bedrijfsleider

Vacature #: 012942 Dienstverband: Fulltime Uren: 40
Locatie: Bussum Datum plaatsing: 11-10-2017 Vakgebied: Groothandel
Vacature #: 012942
Dienstverband: Fulltime
Uren: 40
Locatie: Bussum
Datum plaatsing: 18-10-2017
Vakgebied: Groothandel

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in Bussum zijn wij vanwege groei van de organisatie op zoek naar een bedrijfsleider. Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de winkel van De Vestingh. Je zorgt voor een juiste planning en organisatie van de winkel, waardoor de beste service voor de klant wordt gerealiseerd. Je coacht het team op inspirerende wijze om te komen tot een optimale performance en een tevreden klant! Daarnaast ligt er een belangrijke rol in het voortdurend verbeteren van de werkprocessen in de winkel.

De werkzaamheden zijn:
- aansturen van de dagelijkse werkzaamheden op de winkelvloer
- verantwoordelijk voor optimaal geld- en goederenbeheer van de winkel
- maakt (personeels)planningen
- verantwoordelijk voor de commerciële uitstraling van de winkel
- ondersteunt bij het adviseren van klanten over de beste verfoplossingen
- stimuleert de verkoop in de winkel en pakt kansen voor bij verkoop
- zorgdragen voor het juiste serviceniveau van de winkelmedewerkers
- coacht de medewerkers en deelt kennis met betrekking tot verf/glas
- zorgt voor de juiste (financiële) input richting de administratie
- denkt mee in het verder ontwikkelen van het commerciële concept

Gevraagd wordt

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met HBO werkniveau én relevante werkervaring die met ons mee wil groeien. Kennis en ervaring met verf en verfsystemen is een pré; leidinggevende ervaring is een vereiste.

Geboden wordt

Het betreft een afwisselende, zelfstandige functie in teamverband. Je werkt in een dynamische omgeving met veel mogelijkheden voor eigen inbreng. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden. Het salaris zal ingeschaald worden op basis van leeftijd en ervaring. De werktijden worden in overleg vastgesteld op werkdagen tussen 7.00 - 18.00 uur en op zaterdag tussen 8.00-17.00 uur.

De Vestingh Projecten is een jong enthousiast bedrijf, gevestigd in Bussum en is ontstaan uit De Vestingh Verf & Glas. Deze heeft een succesvolle dienstverlening opgebouwd als groot- en detailhandel in verf, glas en aanverwante artikelen. De Vestingh Projecten BV onderhoudt en renoveert met name (klassieke) woonhuizen. We zijn volledig zelfstandig en onderscheiden ons in kwaliteit en service. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen, welke graag werken in een dynamische omgeving, waarin een goede sfeer, respect en waardering centraal staat. De projecten worden uitgevoerd in met name klassieke woningbouw, en onze dienstenportfolio is zeer breed. Schilder-, stuc- en glaswerk, tot het renoveren en leggen van houten vloeren en vloercoatings, als het volledig renoveren van complete woonhuizen (inclusief isolatie, elektra- en loodgieterswerk) behoort tot onze expertise.

Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Lieke Hilhorst, Personeelsmanager (06 - 12 07 58 66) Jouw motivatiebrief en CV kun je verzenden aan Lieke Hilhorst, email: lhilhorst@psngroep.nl. Voor nadere bedrijfsinformatie van De Vestingh: www.devestingh.nl

Vacature printen Direct soliciteren