Winkelmedewerker

Vacature #: 012941 Dienstverband: Fulltime Uren: 30
Locatie: Bussum Datum plaatsing: 11-10-2017 Vakgebied: Groothandel
Vacature #: 012941
Dienstverband: Fulltime
Uren: 30
Locatie: Bussum
Datum plaatsing: 18-10-2017
Vakgebied: Groothandel

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in Bussum zijn wij vanwege groei van de organisatie op zoek naar twee winkelmedewerkers.
Als winkelmedewerker zorg je voor een gastvrije sfeer in de winkel. Je adviseert klanten en houdt de winkel op orde. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van de online verkopen.

De werkzaamheden:
- het inventariseren van klantwensen en adviseren over de beste oplossing voor hun verf- of glasvraag
- zakelijke klanten informeren over nieuwe producten en verfsystemen
- zorgdragen voor een juiste kassa-afwikkeling
- zorgdragen voor een commercieel aantrekkelijke en nette winkel
- bestellen en aanvullen van de voorraad in de winkel

Gevraagd wordt

Wij zoeken enthousiaste mbo'ers met ervaring in de retailbranche. Verftechnische kennis of ervaring is een pré, maar niet per se noodzakelijk. Ambitie en motivatie zijn wel belangrijk! We hebben veel kennis en expertise in huis om je snel helemaal thuis te laten voelen in ons vakgebied!

Geboden wordt

Het betreft een zelfstandige functie in teamverband. Je werkt in een dynamische omgeving met veel mogelijkheden voor eigen inbreng. Wij bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij zijn uniek in de markt, hierdoor zijn we reeds 5 jaar zeer succesvol en daardoor een interessante werkgever. De werktijden worden in overleg vastgesteld op werkdagen tussen 7.00 - 18.00 uur en op zaterdag tussen 8.00-17.00 uur.

De Vestingh Projecten is een jong enthousiast bedrijf, gevestigd in Bussum en is ontstaan uit De Vestingh Verf & Glas. Deze heeft een succesvolle dienstverlening opgebouwd als groot- en detailhandel in verf, glas en aanverwante artikelen. De Vestingh Projecten BV onderhoudt en renoveert met name (klassieke) woonhuizen. We zijn volledig zelfstandig en onderscheiden ons in kwaliteit en service. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen, welke graag werken in een dynamische omgeving, waarin een goede sfeer, respect en waardering centraal staat. De projecten worden uitgevoerd in met name klassieke woningbouw, en onze dienstenportfolio is zeer breed. Schilder-, stuc- en glaswerk, tot het renoveren en leggen van houten vloeren en vloercoatings, als het volledig renoveren van complete woonhuizen (inclusief isolatie, elektra- en loodgieterswerk) behoort tot onze expertise.

Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Renout Martens, Personeelsmanager (06 - 43 82 20 81) Jouw motivatiebrief en cv kun je verzenden aan Renout Martens: rmartens@psngroep.nl

Vacature printen Direct soliciteren