Accountant

Vacature #: 012931 Dienstverband: Fulltime Uren: 38
Locatie: Barneveld Datum plaatsing: 19-06-2017 Vakgebied: Financieel / accounting
Vacature #: 012931
Dienstverband: Fulltime
Uren: 38
Locatie: Barneveld
Datum plaatsing: 25-06-2017
Vakgebied: Financieel / accounting

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever JonkerFieret zoeken wij een financieel talent. JonkerFieret adviseurs / accountants bouwt met klanten aan hun toekomst! Ook ons kantoor groeit en is volop in ontwikkeling. De financiële sector transformeert razend snel. Eén ding is zeker: vergaande digitalisering en optimale klantgerichtheid zijn de sleutels tot succes. Beschikken over actuele, en zeer gedetailleerde informatie, is hierbij cruciaal. Kom jij als accountant, met financieel talent en een ondernemende blik, ons team versterken bij deze ontwikkelingen?

Je denkt in oplossingen en reageert op de vraag achter de vraag. Je helpt onze klanten verder in hun ondernemen en ondernemerschap. Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatief goede dienstverlening aan onze klanten. Hierbij heb je een eigen klantenportefeuille.
Graag nodigen wij je uit om toe te treden tot ons kernteam. Als lid van het kernteam stijgen je verantwoordelijkheden boven je eigen werk uit. Je draagt bij aan het succes van je collega's, je team en daarmee onze klanten. Essentieel voor je succes zijn competenties als: inlevend vermogen, teamspeler en klantgerichtheid.
Naast je directe verantwoordelijkheid naar klanten ontwikkel je gevoel voor de markt. Vanuit deze marktgerichtheid kijk je of we de juiste producten aanbieden aan onze klanten. Waarom zouden we in jaarcijfers blijven hangen? Terwijl we het verleden ook als basis kunnen nemen voor een succesvolle toekomst.
Bovenal ben je een zelfstarter, een ondernemende financial. Je vindt cijfers echt leuk en hebt kennis en kunde om cijfers om te zetten in antwoorden en oplossingen voor de ondernemer. Vanzelfsprekend ben je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zijn er nieuwe ontwikkelingen of innovaties, dan kijk je meteen of je er iets mee kunt doen voor de klanten van JonkerFieret.

- als sparringpartner help je ondernemers slimmere beslissingen te nemen op basis van jouw analyse en advies
- je hebt een grote interesse voor strategie, financiën en ondernemen. Je verdiept je van nature in de markt en bent op de hoogte van belangrijke trends en ontwikkelingen
- je bent continue op zoek naar waardevolle en bruikbare inzichten op het gebied van ondernemen
- je maakt rapportages en dashboards die de winstgevendheid van de onderneming inzichtelijk maken
- je werkt projectmatig en coördineert/geeft leiding aan een multidisciplinair team
- je maakt onderdeel uit van het managementteam

Gevraagd wordt

- je bent klantgericht en kunt je goed in de klant verplaatsen
- je bent nieuwsgierig, pro actief, zelfstartend en beschikt over een sterk analytisch vermogen
- je houdt van cijfers, legt snel verbanden en maakt de vertaling naar strategie
- je bent in staat om operationele processen te analyseren en te vertalen naar financiële impacten
- je hebt een topsport mentaliteit - we zoeken talent dat beter dan goed wil zijn
- in opleiding voor of afgeronde opleiding met afstudeerrichting finance, accountancy, investments, strategy of business economics

- je hebt 5 tot 10 jaar praktijkervaring, bijvoorbeeld als consultant, corporate finance adviseur, zakelijk bankier, business controller of op de controleafdeling van een accountantskantoor
- ervaring met projectmanagement is een pre

Geboden wordt

- een goed salaris en uitstekende voorwaarden. Dit is afhankelijk van je ervaring en profiel
- een dienstverband bij voorkeur voor 40 uur in de week
- uitdagend werk om helemaal in op te gaan
- ruimte voor ondernemerschap, creativiteit, eigen initiatief en kennisdeling
- goede opleidingsmogelijkheden
- goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan

Je maakt deel uit van een snel groeiend, ambitieus team onder de eindverantwoordelijkheid van de directie. Er wordt projectmatig in multidisciplinaire teams gewerkt. Het totale team bestaat uit ruim 25 collega's.

Wil je meer informatie, neem dan per mail contact op met (sollicitatie@uwbaan.nl).Direct solliciteren, mail dan je cv en motivatiebrief.

Vacature printen Direct soliciteren