Assistent gevorderd

Vacature #: 012930 Dienstverband: Parttime Uren: 32
Locatie: Barneveld Datum plaatsing: 19-06-2017 Vakgebied: Financieel / accounting
Vacature #: 012930
Dienstverband: Parttime
Uren: 32
Locatie: Barneveld
Datum plaatsing: 25-06-2017
Vakgebied: Financieel / accounting

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever JonkerFieret zoeken wij een gevorderd assistent. JonkerFieret adviseurs / accountants bouwt met klanten aan hun toekomst! Ook ons kantoor groeit en is volop in ontwikkeling. De financiële sector verandert razend snel. Eén ding is zeker: vergaande digitalisering en optimale klantgerichtheid zijn de sleutels tot succes. Beschikken over actuele, en zeer gedetailleerde informatie, is hierbij cruciaal. Kom jij als gevorderd assistent met zo'n twee tot drie jaar ervaring en met een ondernemende blik ons team versterken bij deze ontwikkelingen?

Je denkt in oplossingen en reageert op de vraag achter de vraag. Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatief goede dienstverlening aan onze klanten. Hierbij heb je deels een eigen klantenportefeuille en heb je regelmatig zelf contact met de klant. Samen met het team waarbinnen je werkt help je onze klanten verder in hun ondernemen en ondernemerschap.
Je bent proactief en aan een half woord heb je al genoeg. Je vindt cijfers echt leuk en hebt kennis en kunde om cijfers om te zetten in antwoorden en oplossingen voor de ondernemer. Vanzelfsprekend ben je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied en de markt. Zijn er nieuwe ontwikkelingen of innovaties, dan kijk je meteen of je er iets mee kunt doen voor de klanten van JonkerFieret.

- je controleert financiële administraties en boekhoudkundige werkzaamheden
- je begeleidt/coacht jonge en nieuwe medewerkers
- je maakt rapportages en dashboards die de winstgevendheid van de onderneming inzichtelijk maken en bent aanspreekpunt voor klanten en collega's
- je werkt planmatig omdat veel werk op basis van een deadline opgeleverd wordt
- je werk is afwisselend omdat je vaak gelijktijdig voor meerdere klanten aan het werk bent. Overzicht houden en goed en snel schakelen is daarom belangrijk in je werk
- je hebt een grote interesse voor financiën en ondernemen. Je bent continue op zoek naar waardevolle en bruikbare inzichten op het gebied van ondernemen
- je werkt projectmatig

Gevraagd wordt

- je bent klantgericht, kunt je goed in de klant verplaatsen en bent in staat zelfstandig contact met de klant te hebben.
- je bent nieuwsgierig, pro actief, toont eigen initiatief en hebt aan een half woord voldoende.
- je houdt van cijfers en legt snel verbanden.
- je hebt een topsport mentaliteit - we zoeken talent dat beter dan goed wil zijn.
- in opleiding voor of afgeronde HBO opleiding, afstudeerrichting accountancy of bedrijfseconomie.
- je hebt 2 tot 3 jaar praktijkervaring, bijvoorbeeld als assistent accountant, financieel adviseur, bedrijfskundig adviseur, bankmedewerker of assistent controller
- ervaring met projectmanagement en affiniteit met ICT is een pre

Geboden wordt

- een goed salaris en uitstekende voorwaarden. Dit is afhankelijk van je ervaring en profiel
- een dienstverband van tenminste 32 uur in de week
- uitdagend werk om helemaal in op te gaan
- ruimte voor ondernemerschap, creativiteit, eigen initiatief en kennisdeling
- goede opleidingsmogelijkheden
- goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan

Je maakt deel uit van een snel groeiend, ambitieus team onder de eindverantwoordelijkheid van de directie. Er wordt projectmatig in multidisciplinaire teams gewerkt. Het totale team bestaat uit ruim 25 collega's.

Wil je meer informatie, neem dan per mail contact op met (sollicitatie@uwbaan.nl).Direct solliciteren, mail dan je cv en motivatiebrief.

Vacature printen Direct soliciteren