Vacature overzicht

BrancheOntvang automatisch bericht wanneer wij een vacature vinden die aansluit op uw wensen. Vult u a.u.b. onderstaande gegevens in.

Alert instellen
Vacature
Plaats
Uren
Branche
Tegelzetter (leerling)
Barneveld
40
Afbouw

Voor onze opdrachtgever in Barneveld zijn wij op zoek naar leerling tegelzetters. Als leerling tegelzetter word je geheel door het bedrijf opgeleid en krijg je de ruimte om dit vak zo goed mogelijk te leren.

Je hebt hier geen ervaring mee, maar je wilt je specialiseren in dit vak. Je gaat dagelijks op pad met collega's die jou dit vak zullen leren. Het gaat bij dit bedrijf vaak om grote projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scholen, winkelketens of sporthallen. Je komt te werken in een groeiende organisatie.

Bekijk vacature
Vakantiewerker
Barneveld
3
Bouw / ...

Voor een van onze opdrachtgevers in Barneveld zijn wij op zoek naar vakantiewerkers.
Het zal gaan om mee te helpen bij de Oud veluwse markt in Barneveld de komende zomervakantie.

De werkzaamheden bestaan uit:
- bladblazen
- vegen
- kliko's legen op oplader
- dranghekken opruimen etc

Bekijk vacature
Machinist roterende verreiker ...
Kootwijkerbroek
40
Bouw / ...

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een machinist roterende verreiker (leerling). Je krijgt een opleiding voor verreiker machinist die door ons betaald wordt. De werkzaamheden zijn veelal het aanreiken en verplaatsen van golfplaten, sandwichpanelen, zonnepalen, etc. Zowel renovatie als nieuwbouw projecten door het hele land.

Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de "aanpak jeugdwerkloosheid".
Ervaring is niet noodzakelijk, je wordt opgeleid tot een volwaardig verreiker machinist.

Bekijk vacature
Accountant
Barneveld
38
Financieel / ...

Voor onze opdrachtgever JonkerFieret zoeken wij een financieel talent. JonkerFieret adviseurs / accountants bouwt met klanten aan hun toekomst! Ook ons kantoor groeit en is volop in ontwikkeling. De financiële sector transformeert razend snel. Eén ding is zeker: vergaande digitalisering en optimale klantgerichtheid zijn de sleutels tot succes. Beschikken over actuele, en zeer gedetailleerde informatie, is hierbij cruciaal. Kom jij als accountant, met financieel talent en een ondernemende blik, ons team versterken bij deze ontwikkelingen?

Je denkt in oplossingen en reageert op de vraag achter de vraag. Je helpt onze klanten verder in hun ondernemen en ondernemerschap. Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatief goede dienstverlening aan onze klanten. Hierbij heb je een eigen klantenportefeuille.
Graag nodigen wij je uit om toe te treden tot ons kernteam. Als lid van het kernteam stijgen je verantwoordelijkheden boven je eigen werk uit. Je draagt bij aan het succes van je collega's, je team en daarmee onze klanten. Essentieel voor je succes zijn competenties als: inlevend vermogen, teamspeler en klantgerichtheid.
Naast je directe verantwoordelijkheid naar klanten ontwikkel je gevoel voor de markt. Vanuit deze marktgerichtheid kijk je of we de juiste producten aanbieden aan onze klanten. Waarom zouden we in jaarcijfers blijven hangen? Terwijl we het verleden ook als basis kunnen nemen voor een succesvolle toekomst.
Bovenal ben je een zelfstarter, een ondernemende financial. Je vindt cijfers echt leuk en hebt kennis en kunde om cijfers om te zetten in antwoorden en oplossingen voor de ondernemer. Vanzelfsprekend ben je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zijn er nieuwe ontwikkelingen of innovaties, dan kijk je meteen of je er iets mee kunt doen voor de klanten van JonkerFieret.

- als sparringpartner help je ondernemers slimmere beslissingen te nemen op basis van jouw analyse en advies
- je hebt een grote interesse voor strategie, financiën en ondernemen. Je verdiept je van nature in de markt en bent op de hoogte van belangrijke trends en ontwikkelingen
- je bent continue op zoek naar waardevolle en bruikbare inzichten op het gebied van ondernemen
- je maakt rapportages en dashboards die de winstgevendheid van de onderneming inzichtelijk maken
- je werkt projectmatig en coördineert/geeft leiding aan een multidisciplinair team
- je maakt onderdeel uit van het managementteam

Bekijk vacature
Fiscaal adviseur
Barneveld
38
Financieel / ...

Voor onze opdrachtgever JonkerFieret zoeken wij een fiscaal talent. JonkerFieret adviseurs / accountants bouwt met klanten aan hun toekomst! Ook ons kantoor groeit en is volop in ontwikkeling. De financiële sector transformeert razend snel. Eén ding is zeker: vergaande digitalisering en optimale klantgerichtheid zijn de sleutels tot succes. Beschikken over actuele, en zeer gedetailleerde informatie, is hierbij cruciaal. Kom jij als fiscaal talent met zo'n twee tot drie jaar ervaring en met een ondernemende blik, ons team versterken bij deze ontwikkelingen?

Voor ondernemers zijn belastingen gewoon kosten en in het belang van het bedrijf wil de ondernemer deze kosten zo laag mogelijk houden. Dus wat kan jij doen, binnen de wet- en regelgeving, om het voor de ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken maar toch het beste resultaat bereikt kan worden?
Je werkt altijd in opdracht van een klant, waarbij je antwoord geeft op vragen, wet- en regelgeving vertaalt naar begrijpelijke taal of specifieke situaties van de MKB-ondernemer, proactief meedenkt en je bent in staat om de relatie actief te onderhouden.

- je adviseert de klant op het gebied van overnames, herstructureringen en fiscale vraagstukken. Dit voer je in nauwe samenwerking met onze accountants uit
- je signaleert adviesbehoeften bij de klant op basis van de opgestelde aangiften en jaarrekening
- je bent alert op - voor de klant belangrijke - wijzigingen in fiscale regelgeving en deelt dit op proactieve wijze
- je promoot de totale fiscale dienstverlening/vergroot het aanzien van de fiscale praktijk bij klanten en collega's
- indien passend bij je ambitie krijg je alle ruimte voor acquisitiegesprekken, leads genereren en het proactief bezoeken van klanten
- je levert een actieve bijdrage aan het uitwerken van nieuwe vormen van dienstverlening: pensioen, financiële planning, HR en ziekteverzuim

- je werk is afwisselend omdat je vaak gelijktijdig voor meerdere klanten aan het werk bent. Overzicht houden en goed en snel schakelen is daarom belangrijk in je werk. Je werkt tevens planmatig omdat veel werk op basis van een deadline opgeleverd wordt

Bekijk vacature
Assistent accountant
Barneveld
32
Financieel / ...

Voor onze opdrachtgever JonkerFieret zoeken wij een financieel talent. JonkerFieret adviseurs / accountants bouwt met klanten aan hun toekomst! Ook ons kantoor groeit en is volop in ontwikkeling. De financiële sector transformeert razend snel. Eén ding is zeker: vergaande digitalisering en optimale klantgerichtheid zijn de sleutels tot succes. Beschikken over actuele, en zeer gedetailleerde informatie, is hierbij cruciaal. Kom jij als beginnend assistent-accountant, met financieel talent en een ondernemende blik, ons team versterken bij deze ontwikkelingen?

Zit jij in je examenjaar HAVO / VWO / MBO (niveau 4) en wij jij opgeleid worden tot assistent-accountant, dan bieden wij jou graag die mogelijkheid.
- je helpt ondernemers bij het voeren van hun administratie(s)
- je maakt kolommenbalansen en onder begeleiding stel je eenvoudige jaarrekeningen samen en verzorg je eenvoudige aangiften IB. OB en VPB
- je hebt interesse in financiën en ondernemen
- je vindt het leuk om op de hoogte te zijn van trends en ontwikkelingen in het financiële vakgebeid
- je vindt het leuk om projectmatig te werken en om steeds weer in verschillende teams ingezet te worden
- je vindt het leuk om mee te denken op het gebied van ICT mogelijkheden voor het kantoor

Bekijk vacature
Assistent gevorderd
Barneveld
32
Financieel / ...

Voor onze opdrachtgever JonkerFieret zoeken wij een gevorderd assistent. JonkerFieret adviseurs / accountants bouwt met klanten aan hun toekomst! Ook ons kantoor groeit en is volop in ontwikkeling. De financiële sector verandert razend snel. Eén ding is zeker: vergaande digitalisering en optimale klantgerichtheid zijn de sleutels tot succes. Beschikken over actuele, en zeer gedetailleerde informatie, is hierbij cruciaal. Kom jij als gevorderd assistent met zo'n twee tot drie jaar ervaring en met een ondernemende blik ons team versterken bij deze ontwikkelingen?

Je denkt in oplossingen en reageert op de vraag achter de vraag. Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatief goede dienstverlening aan onze klanten. Hierbij heb je deels een eigen klantenportefeuille en heb je regelmatig zelf contact met de klant. Samen met het team waarbinnen je werkt help je onze klanten verder in hun ondernemen en ondernemerschap.
Je bent proactief en aan een half woord heb je al genoeg. Je vindt cijfers echt leuk en hebt kennis en kunde om cijfers om te zetten in antwoorden en oplossingen voor de ondernemer. Vanzelfsprekend ben je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied en de markt. Zijn er nieuwe ontwikkelingen of innovaties, dan kijk je meteen of je er iets mee kunt doen voor de klanten van JonkerFieret.

- je controleert financiële administraties en boekhoudkundige werkzaamheden
- je begeleidt/coacht jonge en nieuwe medewerkers
- je maakt rapportages en dashboards die de winstgevendheid van de onderneming inzichtelijk maken en bent aanspreekpunt voor klanten en collega's
- je werkt planmatig omdat veel werk op basis van een deadline opgeleverd wordt
- je werk is afwisselend omdat je vaak gelijktijdig voor meerdere klanten aan het werk bent. Overzicht houden en goed en snel schakelen is daarom belangrijk in je werk
- je hebt een grote interesse voor financiën en ondernemen. Je bent continue op zoek naar waardevolle en bruikbare inzichten op het gebied van ondernemen
- je werkt projectmatig

Bekijk vacature
Administrateur
Barneveld
24
Financieel / ...

Voor onze opdrachtgever JonkerFieret zoeken wij een digitaal administrateur. JonkerFieret adviseurs / accountants bouwt met klanten aan hun toekomst! Ook ons kantoor groeit en is volop in ontwikkeling. De financiële sector verandert razend snel. Eén ding is zeker: vergaande digitalisering en optimale klantgerichtheid zijn de sleutels tot succes. Beschikken over actuele, en zeer gedetailleerde informatie, is hierbij cruciaal. Kom jij als administrateur met ambities op het gebied van ICT ons team versterken bij deze ontwikkelingen?

JonkerFieret wil zich met haar administratieve werkzaamheden voor klanten ook graag verder ontwikkelen. Er worden grootse veranderingen verwacht op het gebied van ICT en data-analyse vaardigheden en jij vindt het leuk om JonkerFieret bij deze ontwikkelingen te helpen en betrokken te zijn.

Wat ga je doen?
- je voert samen met een aantal collega's diverse digitale administratieve werkzaamheden uit
- het standaardiseren van processen en het opzetten en inrichten van dossiers
- je volgt de ontwikkelingen rondom nieuwe toepassingen
- je signaleert kostenbesparingen en probeert processen te optimaliseren. Je analyseert de administraties en kijkt waar zaken effectiever kunnen. Je vertaalt data naar inzichten die als input kunnen dienen bij de beslissingen van ondernemers
- je houdt je maandelijks bezig met het opstellen van managementrapportages/analyses van cijfers
- je werk is afwisselend omdat je vaak gelijktijdig voor meerdere klanten aan het werk bent. Overzicht houden en goed en snel schakelen is daarom belangrijk in je werk. Daarnaast werk je planmatig omdat veel werk op basis van een deadline opgeleverd wordt
-je hebt een grote interesse voor cijfers en data. Je bent continue op zoek naar waardevolle en bruikbare inzichten op het gebied van ondernemen

Bekijk vacature
Backoffice medewerker
Tilburg
20
Groothandel

Voor onze opdrachtgever in Tilburg, een handelshuis dat wereldwijd producten importeert en verhandelt, zijn wij op zoek naar een backoffice / klantenservice medewerker.

In deze functie heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:
- algemene administratieve taken
- ondersteuning van office manager
- aftersales/ klantenservice
- het verwerken van orders
- contactpersoon voor onze klanten
- ondersteuning management

Bekijk vacature
Commercieel medewerker binnendienst
Hoofddorp
16
Uitzendbranch...

Voor P-services HR group in Hoofddorp zoeken wij een commercieel medewerker binnendienst.
In de functie van commercieel medewerker binnendienst benader je telefonisch potentiele opdrachtgevers.
Je houdt je bezig met de volgende taken:

- je pleegt telefonische acquisitie en plant afspraken met prospects op basis van targets
- je werkt nauw samen met de accountmanagers
- commerciële ondersteuning van de accountmanagers
- mailingen en salesacties verzorgen

Bekijk vacature