Vacature overzicht

BrancheOntvang automatisch bericht wanneer wij een vacature vinden die aansluit op uw wensen. Vult u a.u.b. onderstaande gegevens in.

Alert instellen
Vacature
Plaats
Uren
Branche
Verkoper
Gorredijk
40
Detailhandel

Voor onze opdrachtgever in Gorredijk zijn wij per direct op zoek naar een ervaren verkoper. Keuken/ sanitair.

Als keukenverkoper voel je feilloos aan wat de wensen en behoeften zijn van onze bezoekers. Je bent in staat om de klant te adviseren bij het uitzoeken van hun droomkeuken. Jij hebt een representatieve houding, werkt zorgvuldig, accuraat en nauwkeurig. Ben jij iemand die samen met de rest van ons team de schouders eronder zet? Heb jij ruimschoots ervaring in de verkoop en ontwerpen van keukens en badkamers? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De werkzaamheden zullen zijn:

- adviseren en verkopen van keukens en badkamers
- klanten begeleiden bij de aankoop van hun keuken
- keukens ontwerpen door middel van een 3D tekenprogramma
- after sales service verlenen
- offertes en berekeningen maken voor de klant

Bekijk vacature
Betonstorter
Lunteren
40
Bouw / ...

Voor een van onze opdrachtgevers in Lunteren zijn wij op zoek naar een betonstorter. Geen dag is bij ons hetzelfde, iedere dag maken wij betonvloeren door het hele land. Als betonstorter zorg je ervoor dat het beton zo snel en netjes mogelijk in de bekisting komt, dit doe je door te werken met lasers, trilnaalden, harken etc., daarna begint de afwerking, hier hebben we professionele vlindermachine 's voor maar er is ook werk bij wat met de hand moet gebeuren, dus ben jij niet bang voor vieze handen en beschik je over de onderstaande eigenschappen, dan zoeken we jou!

Bekijk vacature
Franchiseondernemer
Landelijk
40
Overig

Voor een van onze opdrachtgevers uit Hattem zijn wij op zoek naar franchiseondernemers. Het bedrijf is een internationale game-changing franchiseformule gericht op haalbare en betaalbare personal training.
De training wordt gegeven in een kleinschalige studio door een personal trainer aan 1 of 2 mensen. De klant heeft na 3 maanden gegarandeerd resultaat. Klanten worden en blijven fit volgens de specifieke High Intensity Trainingsmethode. Trainen kan zonder omkleden of douchen en is altijd op afspraak. Daarbij geeft de franchiseondernemer ook tips en adviezen over een 'oergezonde leefstijl' met een lifestyle boek Oergezond.
De formule is transparant, de kern is hard franchise. De trainingsmethode staat voor 100% vast, dit is de herkenbare kracht van het bedrijf. De Franchisegever ondersteunt je op zoveel mogelijk onderdelen, zodat jij als zelfstandig ondernemer je volledig kunt richten op het vinden en binden van klanten.

Altijd al graag een eigen bedrijf willen hebben? Heb je affiniteit met sport en het begeleiden van mensen hierin? Wil je deel uitmaken van een succesvol team en heb je zelf ondernemers-ambitie? Dan ben jij de aangewezen persoon om te solliciteren en je eigen studio te starten!

Bekijk vacature
Meewerkend werkvoorbereider
Renswoude
38
Grondwerkzaam...

Voor een opdrachtgever in Renswoude zijn wij op zoek naar een meewerkend werkvoorbereider. Het is een bedrijf dat door het hele land verantwoordelijk is voor het repareren van onder andere wegen, fietspaden, wandelpaden of speelplekken. Wij werken voornamelijk voor gemeentes, provincies en bedrijven.

Als meewerkend werkvoorbereider besteed je een gedeelte van je werktijd op kantoor en een gedeelte op de werklocatie afhankelijk van de drukte. Op de werklocatie ben je verantwoordelijk voor het vakkundig repareren en onderhouden van asfalt. Op kantoor zorg je voor de voorbereiding die nodig is om een project goed uit te kunnen voeren. Je werkt nauw samen met je collega's.

Bekijk vacature
Allround hovenier
Lemmer
38
Hovenier

Voor onze opdrachtgever in Lemmer zijn wij op zoek naar een Allround hovenier tuinaanleg voor het:

- indelen van de werkzaamheden op de werkplek
- contact onderhouden met de opdrachtgevers
- toezicht houden op de kwaliteit van het uitgevoerde werk en de te verwerken materialen
- zorgdragen voor de aanwezigheid van de juiste materialen en gereedschappen
- kunnen realiseren van kleine bouwkundige werken als pergola's, schuttingen, vijvers, bestrating, uitzet werkzaamheden, beplantingswerken e.d.

Bekijk vacature
Assemblagemedewerker
Kesteren
40
Klein metaal

Voor onze opdrachtgever uit Kesteren zijn wij op zoek naar een assemblagemedewerker.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het assembleren van producten op basis van tekeningen en specificaties. Je assembleert onder andere containertrailers, tanktrailers, kraanarmen of sorteergrijpers.

Bekijk vacature
Constructiebankwerker/ lasser
Kesteren
40
Klein metaal

Voor onze opdrachtgever uit Kesteren zijn wij op zoek naar een constructiebankwerker/ lasser.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en aflassen (Mig/Mag en / of Tig) van producten aan de hand van tekeningen. Als lasser houd je je bezig met het lassen van hoogwaardige producten, die veelal seriematig geproduceerd worden. Als constructiebankwerker richt je je voornamelijk op het vervaardigen van enkelstuks zoals prototypes; ook het bouwen en aanpassen van productiemallen behoort tot je taken.

Bekijk vacature
Meewerkend voorman/ vrouw
Swichum
40
Agrarisch

Voor onze opdrachtgever uit Swichum zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman/ vrouw met een technische achtergrond. Het bedrijf ontwikkelt en levert betaalbare, innovatieve afdeksystemen voor ruwvoer in de agrarische sector. Vanwege de groei van dit bedrijf zijn zij op zoek naar een:

Meewerkend voorman/vrouw met een technische achtergrond
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, organisatie en de planning van projecten. Je bent vanaf de verkoop van het systeem betrokken bij de projecten. Denk hierbij onder andere aan het coördineren van de aanleg van de sleufsilo met waterhuishouding, de machine-opbouw en de bedieningstraining aan de gebruikers. Ook het bestellen van de materialen, voormontage en het meedenken aan innovaties en verbeteringen van onze producten, behoren tot je werkzaamheden. Je onderhoudt goede contacten met de uitvoerders en leveranciers en zorgt er samen met hen voor dat de projecten op tijd worden opgeleverd, waarbij je de kwaliteitseisen en het budget niet uit het oog verliest. Daarnaast ga je onderhoudswerkzaamheden en reparaties uitvoeren aan de opgeleverde projecten. Ook kun je worden ingezet bij administratieve en specifieke seizoengebonden werkzaamheden. Door jouw inzet kan het bedrijf optimaal presteren en draag je actief bij aan de professionalisering van ons bedrijf.

Bekijk vacature
Allround Glazenwasser
Leek
38
Schoonmaak

Voor onze opdrachtgever in Leek zijn wij op zoek naar een Allround Glazenwasser. Dit bedrijf is in een aantal jaren snel gegroeid en werkt met een enthousiast team van 15 medewerkers.
Kun jij zelfstandig en in team verband werken? Vindt je het geen probleem om ook andere voorkomende werkzaamheden te verrichten zoals vloeronderhoud, tapijt reinigen, gevel reinigen en dakgoten legen. Er voor zorgen dat huurwoningen er weer netjes bewoonbaar uit komen te zien voor eventuele nieuwe bewoners.

Bekijk vacature
Ervaren dakdekker of leerling ...
Barneveld
40
Hellende ...

Voor een van onze opdrachtgevers in Barneveld en omgeving zijn wij op zoek naar een ervaren dakdekker of een leerling dakdekker. Belangrijk voor de opdrachtgever is dat je hart voor het vak hebt, staat voor goede kwaliteit en beschikt over een aanpakkers mentaliteit. Heb je ervaring of wil je dit vak leren met een interne opleiding neem dan contact met ons op.

Bekijk vacature