Vacature overzicht

Branche


Ontvang automatisch bericht wanneer wij een vacature vinden die aansluit op uw wensen. Vult u a.u.b. onderstaande gegevens in.

Alert instellen
Vacature
Plaats
Uren
Branche
Franchiseondernemer
Landelijk
40
Overig

Voor een van onze opdrachtgevers uit Hattem zijn wij op zoek naar franchiseondernemers. Het bedrijf is een internationale game-changing franchiseformule gericht op haalbare en betaalbare personal training.
De training wordt gegeven in een kleinschalige studio door een personal trainer aan 1 of 2 mensen. De klant heeft na 3 maanden gegarandeerd resultaat. Klanten worden en blijven fit volgens de specifieke High Intensity Trainingsmethode. Trainen kan zonder omkleden of douchen en is altijd op afspraak. Daarbij geeft de franchiseondernemer ook tips en adviezen over een 'oergezonde leefstijl' met een lifestyle boek Oergezond.
De formule is transparant, de kern is hard franchise. De trainingsmethode staat voor 100% vast, dit is de herkenbare kracht van het bedrijf. De Franchisegever ondersteunt je op zoveel mogelijk onderdelen, zodat jij als zelfstandig ondernemer je volledig kunt richten op het vinden en binden van klanten.

Altijd al graag een eigen bedrijf willen hebben? Heb je affiniteit met sport en het begeleiden van mensen hierin? Wil je deel uitmaken van een succesvol team en heb je zelf ondernemers-ambitie? Dan ben jij de aangewezen persoon om te solliciteren en je eigen studio te starten!

Bekijk vacature
Meewerkend werkvoorbereider
Renswoude
38
Grondwerkzaam...

Voor een opdrachtgever in Renswoude zijn wij op zoek naar een meewerkend werkvoorbereider. Het is een bedrijf dat door het hele land verantwoordelijk is voor het repareren van onder andere wegen, fietspaden, wandelpaden of speelplekken. Wij werken voornamelijk voor gemeentes, provincies en bedrijven.

Als meewerkend werkvoorbereider besteed je een gedeelte van je werktijd op kantoor en een gedeelte op de werklocatie afhankelijk van de drukte. Op de werklocatie ben je verantwoordelijk voor het vakkundig repareren en onderhouden van asfalt. Op kantoor zorg je voor de voorbereiding die nodig is om een project goed uit te kunnen voeren. Je werkt nauw samen met je collega's.

Bekijk vacature
Financieel administratief ...
Apeldoorn
24
Onderwijs

In samenwerking met een van onze Intermediairs zijn wij voor hen op zoek naar een financieel administratief medewerker. Het gaat om vervanging van zwangerschapverlof van de huidige medewerker. De looptijd van het contract is van 5 maart 2018 t/m 20 juli 2018. De medewerker komt in dienst bij Socium Vitae/P-services People en wordt uitgeleend aan de opdrachtgever.

De functie bestaat uit ondersteuning van de financiële administratie.
- het verwerken en monitoren van inkoopfacturen (digitaal)
- het uitvoeren van crediteuren betalingen
- het verwerken en monitoren van verkoopfacturen (digitaal en per post)
- het versturen van huurfacturen
- het in overleg met de controller bewaken van debiteurenbeheer
- het verwerken van bankafschriften
- overige voorkomende werkzaamheden ter ondersteuning van de controller

Bekijk vacature
Mobiele torenkraanmachinist ...
Barneveld
40
Bouw / ...

Voor een groeiend bedrijf in Kootwijkerbroek zijn wij op zoek naar een mobiele torenkraanmachinist (leerling).

Ervaring is niet noodzakelijk, je wordt opgeleid tot een volwaardig torenkraanmachinist. De kosten voor deze opleiding worden volledig door ons vergoed.

Bekijk vacature
Constructiebankwerker/ lasser
Kesteren
40
Klein metaal

Voor onze opdrachtgever uit Kesteren zijn wij op zoek naar een constructiebankwerker/ lasser.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en aflassen (Mig/Mag en / of Tig) van producten aan de hand van tekeningen. Als lasser houd je je bezig met het lassen van hoogwaardige producten, die veelal seriematig geproduceerd worden. Als constructiebankwerker richt je je voornamelijk op het vervaardigen van enkelstuks zoals prototypes; ook het bouwen en aanpassen van productiemallen behoort tot je taken.

Bekijk vacature
Allround hovenier
Garmerwolde
24
Hovenier

Voor onze opdrachtgever in Garmerwolde zijn wij op zoek naar een Allround hovenier die per 1 maart kan starten. Wil je graag buiten werken en het vak van allround hovenier leren? De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het aanleggen en onderhouden van tuinen. Wij zijn actief in zowel particuliere als zakelijke sector.

Bekijk vacature
Machinist roterende verreiker ...
Kootwijkerbroek
40
Bouw / ...

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een machinist roterende verreiker (leerling). Je krijgt een opleiding voor verreiker machinist, die door ons betaald wordt. De werkzaamheden zijn veelal het aanreiken en verplaatsen van golfplaten, sandwichpanelen, zonnepalen, etc. Zowel renovatie als nieuwbouw projecten door het hele land.

Ervaring is niet noodzakelijk, je wordt opgeleid tot een volwaardig verreiker machinist.

Bekijk vacature
Operator
Oss
28
Industrie / ...

Voor onze opdrachtgever in Oss zijn wij op zoek naar een gedreven operator. Wij werken met het 6-ploegensysteem (6 dagen werken, 6 dagen vrij). Het bedrijf is opgericht in 1989, is een toonaangevende Europese producent van expandeer baar polystyreen (EPS)granulaat. Het EPS wordt geproduceerd in een moderne, flexibele en compacte fabriek, strategisch gelegen in Oss.

De producten zijn breed inzetbaar, van isolatie, bouw tot verpakkingen. Het bedrijf levert klanten door heel Europa, van Scandinavië tot Polen en Turkije. Totale capaciteit is 85.000 ton per jaar, wat wordt gerealiseerd met 60 medewerkers. Het bedrijf onderscheidt zich in de markt door haar goede kwaliteit in combinatie met flexibiliteit, hoge servicegraad en mogelijkheid voor technische ondersteuning bij de klant.

Het zorgdragen voor een goede procesvoering met de daarbij behorende uitvoerende taken o.a. besturing van het totale productieproces d.m.v. een computer. Het verzorgen van de nabehandeling en controle op kwaliteit van het eindproduct.

Bekijk vacature
Allround Glazenwasser
Leek
38
Schoonmaak

Voor onze opdrachtgever in Leek zijn wij op zoek naar een Allround Glazenwasser. Dit bedrijf is in een aantal jaren snel gegroeid en werkt met een enthousiast team van 15 medewerkers.
Kun jij zelfstandig en in team verband werken? Vindt je het geen probleem om ook andere voorkomende werkzaamheden te verrichten zoals vloeronderhoud, tapijt reinigen, gevel reinigen en dakgoten legen. Er voor zorgen dat huurwoningen er weer netjes bewoonbaar uit komen te zien voor eventuele nieuwe bewoners.

Bekijk vacature
Productiemedewerkers
Kootwijkerbroek
38
Industrie / ...

Voor onze opdrachtgever in Kootwijkerbroek zijn wij op zoek naar een productiemedewerker.
Zij houden van aanpakkers die graag verder denken. Grijp je kans en combineer spierkracht met denkkracht.
Haal het maximale uit jezelf op korte én lange termijn!
In team verband maak jij iedere dag topproducten, namelijk de keerwanden van het bedrijf voor diverse opdrachtgevers. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Kom dan ons team versterken! Je krijgt een goed salaris, want aanpakkers zoals jij verdienen dat. Daarnaast hebben we uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een hecht familiebedrijf met een goede werksfeer. Voor iedereen zijn er volop ontwikkelings- en groeimogelijkheden. Bouw mee aan het succes van een internationaal groeiend bedrijf.

Bekijk vacature