Vacature overzicht

Branche


Ontvang automatisch bericht wanneer wij een vacature vinden die aansluit op uw wensen. Vult u a.u.b. onderstaande gegevens in.

Alert instellen
Vacature
Plaats
Uren
Branche
Werkvoorbereider/ Modelleur
Kampen
40
Techniek

Voor onze opdrachtgever uit Genemuiden zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider / Modelleur voor het kantoor in Kampen. Onze opdrachtgever is een servicegericht bedrijf en werkzaam in de particuliere en zakelijke sector. Ze zijn gespecialiseerd in ontwikkeling, advies, uitvoering, service, onderhoud en nazorg op het gebied van warmte, -water, - en luchtinstallaties.

Als werkvoorbereider bent u verantwoordelijk voor het in 3D-model tekenen van de te ontwerpen W- installaties ten behoeve van utiliteitsprojecten. Op basis van principe tekeningen en informatie van de projectleider en werkvoorbereider bent u in staat de
installaties zelf verder uit te werken en om de installaties goed aan te laten sluiten op de (werktuig) bouwkundige en constructieve opzet. Daarnaast voert u transmissie-, koellast- en leidingberekeningen uit. trekt u materiaal uit en stelt u projectdocumentatie op.

Bekijk vacature
Accountmanager binnendienst
Barneveld
40
Zakelijke ...

Voor P-services HR group in Barneveld zoeken wij een accountmanager binnendienst.

In de functie van accountmanager binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor onze intermediairs. Je bent daarbij de spil tussen de afdeling Salarisadministratie & Contractbeheer en de accountmanagers.

Je houdt je bezig met het uitvoeren van de volgende taken:
- administratieve ondersteuning van de accountmanagers
- ondersteunen van de accountmanagers met relatiebeheer. Je onderhoudt regelmatig contact met de intermediairs met als doel het uitbouwen van de relatie
- controleren van de juistheid en volledigheid van onze opdrachtgeverdossiers en werknemersdossiers
- het beantwoorden van binnenkomende vragen van intermediairs en ze waar nodig uitzetten binnen de organisatie

Bekijk vacature
Tractorchauffeur
Weesp
40
Agrarisch

Voor onze opdrachtgever een loonbedrijf in Weesp zijn wij op zoek naar een tractor chauffeur. Ook het kunnen werken met een shovel en een kraan is een pré. De werkzaamheden bestaan voor een groot deel uit agrarisch loonwerk voornamelijk in de veehouderij en akkerbouwsector. Verder worden er ook werkzaamheden verricht bij aannemers en gemeentes. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij voorop. Om die reden wordt er ook met goed en modern materieel gewerkt.

Bekijk vacature
Servicemonteur cv installaties
Havelte
40

Voor onze opdrachtgever in Havelte zijn wij op zoek naar een zelfstandige service/ storingsmonteur.
Installatieservice Pot , is een servicegericht bedrijf en vooral werkzaam in de particuliere sector. Wij zijn een allround installatiebedrijf, waar de wens van de klant nog centraal staat.Wegens uitbreiding van de werkzaamheden zijn zij op zoek naar een zelfstandig werkende servicemonteur/ storingsmonteur voor cv installaties op mbo 4 niveau.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van cv ketels volgens onderhoudscontracten en storingen aan cv installaties. Het oplossen van eventuele storingen aan technische installaties die 's nachts of overdag optreden bij klanten en het aanpassen van kleine wijzigingen aan technische installaties bij de klant behoort ook tot de functie.

Bekijk vacature
Elektromonteur
Havelte
40
Techniek

Voor onze opdrachtgever in Havelte zijn wij op zoek naar een zelfstandige elektromonteur.
Installatieservice Pot , is een servicegericht bedrijf en vooral werkzaam in de particuliere sector. Wij zijn een allround installatiebedrijf, waar de wens van de klant nog centraal staat.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het aanpassen van elektrotechnische installaties voor woningen, keukens, badkamers en zonnepanelen. Het vervangen en uitbreiden van complete groepenkasten behoort tot de functie. Het oplossen van eventuele storingen die 's nachts of overdag optreden bij de klant behoort tot de functie.

Bekijk vacature
Order Picker /Chauffeur
Oisterwijk
40
Groothandel

Voor onze opdrachtgever in Oisterwijk zijn wij op zoek naar een order Picker /Chauffeur. Door de enorme groei die A.G.F.Horeca groothandel Coy Jansen doormaakt, zijn zij per direct op zoek naar order Pickers /Chauffeurs. Als order Picker/ chauffeur ben je verantwoordelijk voor het correct beleveren van bestelde producten aan onze afnemer. Je begint in de ochtend met het afladen van binnengekomen producten, daarna ga je verzamelen van de juiste aantallen en soorten artikelen van groente en fruit aan de hand van een pakbon. Werktijden zijn van 5.00 uur tot ongeveer 13.30.

Bekijk vacature
Betontimmerman
Alkmaar
40
Bouw / ...

Onze opdrachtgever uit de regio Alkmaar is gespecialiseerd in timmer- en betonwerkzaamheden voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw voornamelijk in opdracht van de zakelijke markt. In de functie van betontimmerman voer je diversen werkzaamheden uit, waaronder het uitkisten van fundaties, wanden, kolommen, balken en vloeren zowel traditioneel als met een systeem- of stalenbekisting, tevens werk je met (prefab) beton en is het belangrijk dat je bouwtekeningen kunt lezen.

Bekijk vacature
Monteur industriële montage
Voorthuizen
40
Techniek

Voor onze opdrachtgever uit Voorthuizen zijn wij per direct op zoek naar een monteur industriële montage. De monteur industriële montage monteert zelfstandig binnen een team constructies, constructiedelen, machinedelen e.d. uit aangeleverde onderdelen en verricht overige montage en demontage werkzaamheden. Werkt onder leiding van de uitvoerder of voorman. Ook onderhoudt de monteur vooral contacten met collega's, ingeleende monteurs en medewerkers van de betreffende klanten.

De taken en verantwoordelijkheden die in de functie worden uitgeoefend:
- monteert binnen een team constructies, constructiedelen, machinedelen e.d. samen uit aangeleverde onderdelen
- de monteur voert de montage en demontage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van montagetekeningen, besteklijsten en mondelinge instructies
- hij verricht verbindende en scheidende bewerkingen. Het betreft boutverbindingen, snijwerk en ongecertificeerd laswerk. Hij maakt gebruik van hef - en hijsmiddelen, handgereedschappen en conventionele machines
- toezicht op de veiligheid op (van) de eigen werkplek als ook andermans werkplek en een collega aanspreken op veilig werken
- het correct gebruik van gereedschappen, machines en hulpmiddelen. Voor gebruik controleren op veiligheid en keuring
- het naleven van de door de opdrachtgever gestelde regels
- het tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef
- het signaleren van tekortkomingen en afwijkingen (vaktechnische, vaardigheden personeel e.d.) en deze in overleg met de leidinggevende correct afhandelen
- op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen (m.b.t. uitstraling, werkkleding, gebruik en zorg van gereedschappen).
- het aangeven van fouten op tekeningen of van onderdelen
- het mede verantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het product

Bekijk vacature
Monteur luchttechnische ...
Hapert
40
Techniek

Wij hebben regelmatig mogelijkheden voor hulpmonteurs met wat minder of geen ervaring. Voor onze opdrachtgever uit Hapert zijn wij per direct op zoek naar een hulp monteur luchtkanalen voor de regio Hapert. De werkzaamheden bestaan uit het monteren van luchtkanalen en isolatie op locatie. De werkzaamheden worden veelal uitgevoerd in samenwerking met collega's.

Dit is een vacature voor jongeren van 17 tot 27 jaar in het kader van de "aanpak jeugdwerkloosheid". Ervaring is niet noodzakelijk, je krijgt een interne opleiding.

Bekijk vacature
Asbestsaneerder
Kootwijkerbroek
38
Bouw / ...

Voor onze opdrachtgever in Kootwijkerbroek zijn wij op zoek naar DTA-ers (asbestsaneerders). Wij zoeken iemand met het diploma Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bekend met de huidige wet- en regelgeving omtrent asbestsanering.

Bekijk vacature