Vacature overzicht

Branche
Ontvang automatisch bericht wanneer wij een vacature vinden die aansluit op uw wensen. Vult u a.u.b. onderstaande gegevens in.

Alert instellen
Vacature
Plaats
Uren
Branche
Productiemedewerker
Kootwijkerbroek
38
Productie

Voor onze opdrachtgever in Kootwijkerbroek zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Als productiemedewerker houdt je je bezig met diverse produceren van prefabn sleufsilowanden en keerwanden. De werkzaamheden zijn heel divers. Geen een dag
is hetzelfde.

Bekijk vacature
Tractorchauffeur
Weesp
40
Agrarisch

Voor onze opdrachtgever een loonbedrijf in Weesp zijn wij op zoek naar een tractor chauffeur. Ook het kunnen werken met een shovel en een kraan is een pré. De werkzaamheden bestaan voor een groot deel uit agrarisch loonwerk voornamelijk in de veehouderij en akkerbouwsector. Verder worden er ook werkzaamheden verricht bij aannemers en gemeentes. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij voorop. Om die reden wordt er ook met goed en modern materieel gewerkt.

Bekijk vacature
Accountmanager binnendienst
Barneveld
40
Zakelijke ...

Voor P-services HR group in Barneveld zoeken wij een accountmanager binnendienst.

In de functie van accountmanager binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor onze intermediairs. Je bent daarbij de spil tussen de afdeling Salarisadministratie & Contractbeheer en de accountmanagers.

Je houdt je bezig met het uitvoeren van de volgende taken:
- administratieve ondersteuning van de accountmanagers
- ondersteunen van de accountmanagers met relatiebeheer. Je onderhoudt regelmatig contact met de intermediairs met als doel het uitbouwen van de relatie
- controleren van de juistheid en volledigheid van onze opdrachtgeverdossiers en werknemersdossiers
- het beantwoorden van binnenkomende vragen van intermediairs en ze waar nodig uitzetten binnen de organisatie

Bekijk vacature
Hovenier
Wilemstad
40
Hovenier

Voor onze opdrachtgever in Willemstad zijn wij op zoek naar een hovenier. Wil je graag buiten werken en het vak van hovenier leren?
De dagelijkse taken zijn:
Het uitvoeren van aanlegwerkzaamheden van tuinen, vooral bij particulieren, maar ook bij bedrijven in de regio's Barendrecht, Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur en Roosendaal. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden volgens tuinontwerp, planning en verantwoordelijk voor een goed eindresultaat.

Bekijk vacature
Hovenier
Wilemstad
40
Hovenier

Voor onze opdrachtgever in Willemstad zijn wij op zoek naar een hovenier. Wil je graag buiten werken en het vak van hovenier leren?
De dagelijkse taken zijn:
Het uitvoeren van aanlegwerkzaamheden van tuinen, vooral bij particulieren, maar ook bij bedrijven in de regio's Barendrecht, Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur en Roosendaal. Je bent verantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden volgens tuinontwerp, planning en verantwoordelijk voor een goed eindresultaat.

Bekijk vacature
Allround stucadoor
Sint ...
37
Afbouw

Voor onze opdrachtgever in Sint Michielsgestel dat is gespecialiseerd in renovatie en restauratie zijn wij op zoek naar een Allround stucadoor. Ken je het vak als stucadoor en vind je het leuk om je bezig te houden met het renoveren en restaureren?

De werkzaamheden die bij deze functie horen zijn:
- voert stucadoorswerk uit
- bereidt stucadoorswerk voor
- bereidt ondergronden voor
- brengt raap- en afwerklagen aan
- voert opruimwerkzaamheden uit
- levert stucadoorswerk op

Bekijk vacature
Algemeen schoonmaakmedewerker
Heesch
8
Schoonmaak

Voor onze opdrachtgever uit Oss zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren schoonmaak medewerker. Door de toenemende vraag van klanten zijn zij op zoek naar versterking. De opdrachtgever is een schoonmaakbedrijf en al ruim 9 jaar partner van verschilende vaste klanten/ schoonmaakadressen in de zakelijke dienstverlening. Heb je aantoonbare werkervaring als schoonmaakmedewerker? De werkzaamheden kunnen heel divers zijn, maar voor de komende periode zal het gaan om het schoonmmaken van woningen. Je werkt elke maandag 6-8 uur en draagt zorg voor het schoonhouden van een aantal woningen.

Bekijk vacature
Service/ storingsmonteur
Havelte
40

Voor onze opdrachtgever in Havelte zijn wij op zoek naar een zelfstandige service/ storingsmonteur.
Installatieservice Pot , is een servicegericht bedrijf en vooral werkzaam in de particuliere sector. Wij zijn een allround installatiebedrijf, waar de wens van de klant nog centraal staat.Wegens uitbreiding van de werkzaamheden zijn zij op zoek naar een zelfstandig werkende servicemonteur/ storingsmonteur op mbo 4 niveau.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van cv ketels volgens onderhoudscontracten en storingen aan cv installaties. Het oplossen van eventuele storingen aan technische installaties die 's nachts of overdag optreden bij klanten en het aanpassen van kleine wijzigingen aan technische installaties bij de klant behoort ook tot de functie.

Bekijk vacature
Elektromonteur
Havelte
40
Techniek

Voor onze opdrachtgever in Havelte zijn wij op zoek naar een zelfstandige elektromonteur.
Installatieservice Pot , is een servicegericht bedrijf en vooral werkzaam in de particuliere sector. Wij zijn een allround installatiebedrijf, waar de wens van de klant nog centraal staat.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het aanpassen van elektrotechnische installaties voor woningen, keukens, badkamers en zonnepanelen. Het vervangen en uitbreiden van complete groepenkasten behoort tot de functie. Het oplossen van eventuele storingen die 's nachts of overdag optreden bij de klant behoort tot de functie.

Bekijk vacature
Order Picker /Chauffeur
Oisterwijk
40
Groothandel

Voor onze opdrachtgever in Oisterwijk zijn wij op zoek naar een order Picker /Chauffeur. Door de enorme groei die A.G.F.Horeca groothandel Coy Jansen doormaakt, zijn zij per direct op zoek naar order Pickers /Chauffeurs. Als order Picker/ chauffeur ben je verantwoordelijk voor het correct beleveren van bestelde producten aan onze afnemer. Je begint in de ochtend met het afladen van binnengekomen producten, daarna ga je verzamelen van de juiste aantallen en soorten artikelen van groente en fruit aan de hand van een pakbon. Werktijden zijn van 5.00 uur tot ongeveer 13.30.

Bekijk vacature